Newsletter prijava

Pioniri

Potop Pionira

Objavljeno: 04. 09. 2016. u 12:27   /   Autor:   /   komentari (0)

[event_blocks id=”8805″ title=”3. kolo 1. Liga NSZŽ Pioniri” ]

U trećem kolu su Pioniri Samobora doživjeli pravi potop. Kao u prvom kolu i na ovo gostovanje su došli bez nekolicine prvotimaca (Antunović, Sever, Musović i dr.) a i oni koji su istrčali na travnjak su iz prošlog kola vukli neke nezaliječene ozljede, dok su nasuprot sebe imali vrlo dobru i raspoloženu momčad Bistre.

Nakon desetak minuta ispitivanja snaga, trener Samobora je bio primoran zamijeniti Otmačića zbog obnavljanja ozljede. Vrlo brzo nakon toga domaćin dolazi u vodstvo i do kraja poluvremena je već 3:0. Igrači Samobora ulaze mnogo bolje u drugo poluvrijeme i prvih deset minuta su jako dobro kombinirali, pri čemu je Ašanin odlično proigrao Bićana, koji prolazi dvojicu igrača i nakon toga uz vratara smireno pogađa vratnicu od koje se lopta odbija u gol.

Iza toga Ašanin iz daljine pogađa prečku i s nekoliko lopti lijepo pronalazi Bićana ali njegove povratne Đuretek i Naglić ne uspjevaju spremiti u mrežu. Sredinom drugog poluvremena ozljedio se i vratar Baltić što je omogućilo igračima Bistre da pogađaju iz svih pozicija s kojih su uopće uputili loptu prema golu Samobora.

Uz želje da se svi igrači što prije oporave, Pioniri Samobora već u četvrtak 08.09.2016.g. u 17,30 h na domaćem terenu dočekuju NK Naftaš Ivanić, s kojima će odmjeriti snage u drugom kolu KUP-a.