Newsletter prijava

Limači

Limači na turniru u Jastrebarskom

Objavljeno: 12. 09. 2016. u 07:33   /   Autor:   /   komentari (0)

2007. godište: Nakon grupne faze natjecanja ispali smo iz natjecanja i to za jedan gol. Nakon 2 početna poraza gdje nismo pružili igru kakvu znamo i možemo te zasluženo ubilježili poraze. Mora se nadodati da nismo ni namjestili “nišanske” sprave te propustili dosta izglednih situacija.
U trećoj utakmici pružili smo igru kakvu znamo te pružili uvjerljivu predstavu koja nažalost nije donijela potrebnih 2 razlike iako smo mišljenja da možda trebao biti penal u posljednjim trenucima utakmice koji bi nas odveo dalje u polufinale turnira. Na kraju 2 momčadi iz naše grupe zaigrale su i u finalnom dvoboju.

Rezultati:

NK SAMOBOR – NK Ilovac 1 : 4
Bratanić

NK SAMOBOR – HNK Cibalia 1 : 3
Vojvoda

NK SAMOBOR – NŠ Zmajevi 2 : 1
Filipčić, Stupar

2006. godište: Nakon početne pobjede koja je svakako trebala biti uvjerljivija gdje smo nakon početnog spavanja u prvom dijelu malo se trgnuli i probudili u drugom, te zabilježili pobjedu gdje smo svakako bili kvalitetnija momčad. Nakon toga slijedi utakmica gdje primamo gol sa protivničke polovice nakon ispucavanja i otklanjanja opasnosti u protivničkoj momčadi, te nakon tog trenutka nestajemo s terena. Treću utakmicu malo se budimo iako to svakako nije bilo na razini naših igara u prvenstvu.
Zatim u četvrtfinalu natjecanja idemo na starog znanca NK Jasku gdje pružamo pravu predstavu te u potpuno izjednačenoj utakmici gdje je pobjeda mogla otići na obje strane završava najpravednijim rezultatom. U lutriji kaznenih udaraca domaćin se pokazao sretniji i spretniji te upisao pobjedu.

Rezultati:

NK SAMOBOR – NŠ Lav 2 : 0
2x Rubinić

NK SAMOBOR – NK Ilovac 0 : 3

NK SAMOBOR – NK Desinec 5 : 0
2x Hrs, Belak, Rubinić, Severec

Četvrtfinale
NK SAMOBOR – NK Jaska 1 : 1 (jedanaesterci 2:3)
Delimarić