Newsletter prijava

Prstići

Odlična igra prstića na turniru u Jaski

Objavljeno: 12. 09. 2016. u 09:32   /   Autor:   /   komentari (0)

U subotu 10.9.2016, prstići NK Samobora sudjelovali su sa velikim uspjehom na turniru u Jaski. Nastupili smo u kategoriji 2008-og godišta, iako smo u momčadi imali i par igrača rođenih 2009. godine, te smo na kraju turnira zauzeli odlično drugo mjesto !!!!

prstici_2016_09b

U grupnom djelu turnira odigrali smo 4 utakmice te zabilježili 4 pobjede : protiv Gorskog Kotara ( 4 : 1 ), Zdenčine ( 4:0 ),OFK Bihaća,BiH ( 2:1 )te domačina Jaske2 ( 2:0 ). Igra u grupnom djelu bila je bolja iz utakmice u utakmicu, što je i cilj naših nastupa na turnirima, jer je uvijek lakše ispravljati greške kad su utakmice u kraćem razmaku.

U polufinalu, bili smo bolji od igrača otvorene škole nogometa Dinama iz Zagreba ( 9:1 ), te smo se uvjerljivo plasirali u finale. U finalu, nažalost poraz rezultatom 3:2, od vršnjaka iz NK Karlovac. U finalu nam je malo falilo da napravimo senzaciju protiv favorita, ali na kraju smo platili danak kraćem kadru u odnosu na rotaciju od 12-ak podjednakih igrača Karlovca. Šteta što nismo mogli suprotstaviti našu najbolju momčad, pošto par naših standardnih igrača nije nastupilo na turniru zbog privatnih obaveza, jer bi to onda bilo stvarno vrhunsko finale.

prstici_2016_09c

Na kraju čestitke igračima na odličnoj igri, zalaganju te na tome što su odigrali 6 teških utakmica u jednom danu. Također, pohvale igračima na karakteru koji su pokazali u finalu, gdje su se nakon zaostatka 0 : 3, vratili u utakmicu te nam je možda i minuta falila da napravimo potpuni preokret. Pohvale i roditeljima na cjelodnevnoj podršci i korektnom navijanju.
Boje NK Samobor na turniru su branili : Vilim Vukelić, Josip Lučić, Borna Stupar, Fran Bradač, Lovro Jakopaš, Roko Tanković, Bruno Vurušić, Jakov Stanec, Borna Milinović i Jan Lukežić.
Na kraju čestitamo i našim igračima kojima su od strane organizatora dodjeljene individualne nagrade, pa tako iz naše momčadi dolazi najbolji vratar turnira Vilim Vukelić i najbolji strijelac turnira Borna Stupar !!