Newsletter prijava

Limači

Limači i dalje nižu pobjede

Objavljeno: 18. 09. 2016. u 21:40   /   Autor:   /   komentari (0)

[event_blocks id=”9018″ title=”5. kolo Limači NSZŽ grupa B” ]

U nedjelju 18.09.2016. igrana je utakmica sa NK Breganom na igralištu u Samoborskom Otoku. U prvom dijelu izjednačena utakmica gdje smo poveli pomalo sretnim i spretnim pogotkom Hrsa. U drugom poluvremenu prikazana je puno bolja igra te potpuna dominacija koja je okrunjena sa još 3 pogotka iako je moglo biti još nekoliko da je bilo više mirnoće u završnici ili da se nije ispriječio okvir gola.

U strijelce su se upisali i Severec, Čordaš te još jednom Hrs. Vrijedi pohvaliti obrambenu liniju koja je bila neprebojni zid za domaću momčad.

[event_blocks id=”8969″ title=”5. kolo 1. ŽNL zapad Limači” ]

U neravnopravnoj utakmici potpuno dominacija naše momčadi koja je došla u vodstvo već u 7 sekundi susreta i tako nastavila dalje “puniti” mrežu gostiju. Jedino što je bilo bitno u ovakvoj utakmici smo ispoštovali, te zasluženo slavili, moglo je svakako biti i više, da utakmica nije bila skraćena za 15 minuta. Najvažnija stvar u ovakvim utakmicama je da poštujemo suigrača u boljoj situaciji i da ne gledamo samo kako bi zabili gol. To smo svakako ispoštovali, te su se tako gotovo svi igrači upisali u listu strijelaca.

Strijelci su bili: 3x Novak, 3x Filipčić, 2x Dujmović, 2x Lohninger, Vojvoda, Čordaš, Ivanišević, Suša, Bratanić