Newsletter prijava

Foto, Pioniri

Pioniri igraju sve bolje

Objavljeno: 19. 09. 2016. u 12:12   /   Autor:   /   komentari (0)

[event_blocks id=”9000″ title=”5. kolo 1. Liga NSZŽ za Pionire” ]

Utakmica u kojoj su se nizale šanse i promašaji tijekom cijelog susreta, i to na obje strane, a naposljetku su više sreće imali igrači Gorice.

Pioniri Samobora su poveli u 29. minuti kada je Ašanin dubinskom loptom, između linija, pronašao Bićana koji je odmjerenim i prizemnim udarcem pogodio gol pored noge istrčalog vratara. Vodstvo je trajalo vrlo kratko, jer domaćini izjednačavaju već u 30. minuti kad je zabio Pušić, nakon školski odrađene akcije i povratne lopte.

Nakon toga su se iskazali vratari na obje strane, a domaćin je ipak došao u vodstvo u 61. minuti, kada se u gužvi najbolje snašao Kotrman. Potom je domaćin pokazao nesportsko ponašanje, odugovlačenjem na razne načine. U posljednjim minutama utakmice domaćini probijaju desnu stranu Samobora i tada Zebec pogađa obrambenog igrača Samobora nakon čega lopta, uz mnogo sreće, završava u mreži za konačnih 3:1.

Iako su pioniri tijekom cijele utakmice pokazali mnogo želje i bili potpuno ravnopravan protivnik, ostaje dojam kako bi do pobjede zasigurno došli da je momčad bila kompletna. U svakom slučaju, možemo reći da pioniri iz utakmice u utakmicu igraju sve bolje, pa se slijedom toga bez bojazni mogu očekivati i bolji rezultati.

samobor-gorica-pioniri-01

samobor-gorica-pioniri-02

samobor-gorica-pioniri-03

samobor-gorica-pioniri-04

samobor-gorica-pioniri-06