Newsletter prijava

Pioniri

Pioniri zasluženo osvojili tri boda!

Objavljeno: 26. 09. 2016. u 09:31   /   Autor:   /   komentari (0)

[event_blocks id=”9001″ title=”6. kolo 1. Liga NSZŽ Pioniri” ]

Pioniri NK Samobora su u 6. kolu, morali na već peto gostovanje od šest utakmica i to u Kurilovec. U utakmicu su ušli dobro te za nijansu bili bolja momčad na terenu, jer su u prvom poluvremenu imali “zrelije” šanse, te dva puta iz slobodnog udarca pogađali prečku, prvo Bićan, pa Ašanin. Međutim, poluvrijeme je završilo bez pogodaka, a u njemu se još jedino može izdvojiti ozljeda samoborskog fantaziste Jakova Kosa, kojem je nakon klizećeg starta protivnički igrač petom nagazio prste lijeve šake.

Početkom drugog poluvremena samoborci su opet bili bolji, ali domaćin je u 39. minuti ipak sretno došao do vodstva preko Pralasa. Igrači Samobora su svejedno nastavljali dobro kombinirati, pa je tako Ašanin u 41. minuti dubinskom loptom pronašao Severa, koji je driblingom uspio doći do izgledne pozicije, odakle je odmjerenim udarcem pogodio gol za izjednačenje.

Za preokret ponovno je bio zaslužan raspoloženi vezni red samoboraca, kad je u 55. minuti Otmačić prošao trojicu protivničkih igrača i potom idealno poslužio Horvata, koji je pogotkom postavio konačni rezultat. Treba reći da su pioniri Samobora potpuno zasluženo osvojili sva tri boda.