Newsletter prijava

Limači

Derbi pripao Bistri

Objavljeno: 02. 10. 2016. u 17:56   /   Autor:   /   komentari (1)

[event_blocks id=”9020″ title=”7. kolo NSZŽ grupa B za Limače” ]

U nedjelju 02.10.2016. Limači NK Samobora po kišnom vremenu, odigrali su utakmicu 7. kola lige NSZŽ, na odličnom travnjaku u Bistri. Susrele su se dvije momčadi, koje su upisale sve pobjede u prvih 6 kola.

Odlično otvaranje utakmice za našu momčad, u kojem stvaramo četiri šanse, koje nažalost nisu okrunjene pogotkom. Dva puta je lopta bila izbačena sa gol linije. A zatim domaćin postiže pogotke iz kornera i dalekometnim udarcem izvana.

Nakon toga Severec lijepim udarcem smanjuje rezultat i tako se odlazi na odmor. Nakon toga lijepa šansa za Hrsa koji puca tik pored vratnice, a nakon toga primamo još 2 pogotka dalekometnim udarcima domaćina koji su prijetili iz daljine što je stvaralo velike probleme, s obzirom na mokar teren, te je lopta dobila veliko ubrzanje.

Nakon toga spretno dolazimo do pogotka kada griješi domaći vratar, te iz kontre u zadnjim trenucima primamo još jedan pogodak.

Vrijedi pohvaliti dečke na trudu i želji na momente i dobroj igri, ali teško je spustiti loptu na podlogu kada protivnik ne traži previše igru već napucava, a svakako i teren je išao na ruku domaćinu.

Zato pouka za ubuduće, da ne treba odstupati od svoje igre, i nikako ne prihvaćati igru protivnika. Spustiti loptu na podlogu i igrati lijep nogomet koji naši igrači mogu i znaju.

Čestitke domaćim igračima na pobjedi.

Komentari (1)

  • 03. 10. 2016. u 20:10 Nikolina Seitz

    Vidim da nismo jučer gledali istu utakmicu.Po Vašem komentaru utakmice Bistra napucava a Samobor igra.Prvi gol Samobora lopta napucana ” sviječa” iz greške obrane Bistre a drugi gol sami postižemo.Čestitam ekipi Samobora na dobroj igri a Vama da malo realnije pišete komentare utakmica.

Komentari nisu mogući