Newsletter prijava

Prstići

Nove tri utakmice Prstica

Objavljeno: 04. 10. 2016. u 11:13   /   Autor:   /   komentari (0)

Prstići 2009/10 prvo su odigrali utakmicu sa Bestovjem koju je vodio trener Ivan Štefković.

Zatim smo odigrali utakmicu sa Breganom, koja nas je pobjedila sa 0:4. U njoj smo bili pojačani sa rastrčanim Jakovom Stanecom i Franom Bradačem 2008. godišta, koji su doslovno držali cijeli teren svojom trkom i požrtvovnošću. Jakov iako je izlazno godište, jos uvijek ima jako mali broj utakmica iza sebe, za razliku od Frana koji je u nekoliko navrata pretrčao cijeli teren s loptom u nogama.
Za pohvaliti je i našeg vratara Stjepana Noršića koji je u par navrata reagirao van svakog očekivanja i sačuvao svoju mrezu.

Ostali igrači još su u procesu učenja koja je noga lijeva, a koja desna. Tako da ćemo još pričekati dok ne prođe uvodna faza i počnu pokušavati odigrati pass do svojeg suigrača.
Svakom utakmicom sve smo bliži tome.

Nakon te utakmice odigrali smo prijateljsku utakmicu s Breganom gdje smo uveli igrače koji po prvi puta staju na teren, uz one koji su već odigrali par utakmica. Bilo je svega. Od toga da se igrač ukipi do toga da trči i nemože stati! 🙂

Naše 2010. godište je jako borbeno, rastrčano, a poglavito Borna Belak koji pokazuje da jabuka ne pada daleko od stabla, te da je mlađi brat talentiranog Dine motor naše momčadi.

Ono što me najviše veseli jest to, da imamo dva hrabra vratara i da se za tu poziciju ne trebamo brinuti.