Newsletter prijava

Foto, Pioniri

Pioniri mogu više!

Objavljeno: 04. 10. 2016. u 11:01   /   Autor:   /   komentari (0)

[event_blocks id=”9002″ title=”7. kolo 1. Lige NSZŽ Pioniri” ]

U 7. kolu Pioniri NK Samobora su igrali protiv vršnjaka iz NK Vinogradara. Tijekom cijele utakmice nije se moglo vidjeti mnogo od nogometa, jer su obje momčadi igrale jednako loše, a borba se uglavnom vodila u sredini terena, sa bezbroj pogrešaka.

Samoborci su neshvatljivo bezvoljno ušli u utakmicu, pri čemu je tek nekoliko igrača pokazalo malo više želje za nadigravanjem. U takvim uvjetima je bilo teško očekivati dobar rezultat, pa je u 15. minuti Vinogradar došao u vodstvo iz jedanaesterca i to je bilo jedino što se može izdvojiti iz prvog poluvremena.

Drugo poluvrijeme je u početku proteklo u blagoj premoći igrača Samobora, ali bez izrađene prilike za zgoditak, dok je u završnim minutama utakmice gost zapucao nekoliko izglednih prilika, pri čemu se iskazao domaći vratar Antonio Baltić.

Kad se prisjetimo prijašnjih utakmica, ostaje dojam da pioniri Samobora mogu mnogo više, te da su u ovom susretu ostali dužni. Priliku za iskupljenje imat će već u sljedećoj utakmici, u subotu 08.10.2016. godine u 11,30 h, protiv Pionira NK Save iz Strmca.

nk-samobor-nk-vinogradar-5

nk-samobor-nk-vinogradar-4

nk-samobor-nk-vinogradar-2

nk-samobor-nk-vinogradar-3