Newsletter prijava

Prstići

Dani Nogometa

Objavljeno: 10. 10. 2016. u 10:24   /   Autor:   /   komentari (0)

U subotu su mala djeca od 6 i 7 godina trčala terenom u Kozlikovu, te se loptali sa suparnicima iz Dinamo Okića. Naš vratar Stjepan Noršić drugo poluvrijeme je odigrao kao igrač, te je postigao efektan pogodak. Tijekom većeg dijela utakmice pokušavali smo loptu primiti, povesti i dodati. Što je u stvari samo po sebi za nas, maksimum. To smo dosta uspješno radili, te u nekoliko navrata odigrali i par duplih paseva.

Obranu je drzao iskusni Roko Tanković i šamarao lopte lijevo i desno, a leđa su mu čuvali, hrabri Noršić i Pernar. U par navrata sve je iznenadio naš maleni igrač koji ima više klizećih starteva nego dodira s loptom, sjajnim prodorom do suparničkog gola. Realna tehnička obučenost igrača, te grupe, još ne dozvoljava adekvatnu završnicu, ali mic po mic i do toga ćemo doći.

prstici2016b

Nakon te utakmice odigrali smo mini turnir sa prijateljskim klubom Bregana. Utakmice su se igrale po 20 minuta, svaki sa svakim. na umjetnoj travi NK Samobora. Teren je bio podjeljen na trećine. Na svakoj trećini se igralo 4 protiv 4, što je bilo zanimljivo za pogledati, budući da je po prvi puta u našem kraju organiziran ovakav sistem igre.

U nedjelju se naš nesudeni suparnik iz Zagreba prestrašio kiše i hladnog vremena, kojeg nije bilo, pa smo prazno nedeljno jutro upotpunili međusobnom igrom dviju grupa.

Dosta aktivan vikend, osigurao je djeci dubok i dug san.