Newsletter prijava

Limači

Dobre predstave Limača

Objavljeno: 16. 10. 2016. u 19:42   /   Autor:   /   komentari (0)

[event_blocks id=”9022″ title=”9. kolo Limači NSZŽ grupa B” ]

U subotu je odigran derbi kola između naše momčadi i gostiju iz Jaske. Viđen je dobar nogomet koji se nije mogao razviti na viši nivo, jer igrati po podlozi je težila samo jedna momčad.

U tvrdoj utakmici, u kojoj su se gosti vješto i organizirano branili, nismo uspjeli probiti njihov blok. Gosti jedinu šansu stvaraju lijepim udarcem iz daleka, u kojem je lopta odsjela na gredi, te još 2 puta završila na okviru gola, u istom napadu. Ostalo vrijeme svakako smo bili bolja momčad, ali bez konkretnog učinka, jer nismo uspjeli postići pogodak.

[event_blocks id=”8973″ title=”8. kolo 1. ŽNL zapad Limači” ]

U nedjelju uvjerljiva predstava Limača protiv Galgova. Od prve minute vidjelo se u kojem će smjeru krenuti utakmica. U njoj kao da je postojala samo jedna momčad, koja je dominirala od prve do posljednje minute i lijepom i efikasnom igrom zasluženo pobjedila, iako se čak 5 puta pogađao okvir gola.

Lijepa igra od noge do noge okrunjena je sa 8 pogodaka, u kojoj je golgeterski show imao Luka Novak postigavši 5 pogodaka, dok je posebno efektan bio pogodak Adriana Čordaša, volej udarcem sa 20 metara u same rašlje gostujućeg gola, gdje se od grede lopta zakucala u gol.

Pogotke su još postigli Hrs i Vojvoda. Treba svakako pohvaliti cijelu momčad na odličnoj igri, tokom cijelog susreta. Vrijedi istaknuti i fer play potez Luke Novaka, koji je nakon jednog duela, nakon što je sudac pokazao na udarac iz kuta, došao do suca i rekao da je on posljednji igrao loptom.

Veliko BRAVO!