Newsletter prijava

Pioniri

Pioniri odmjerili snage sa NK Krško

Objavljeno: 21. 11. 2016. u 12:09   /   Autor:   /   komentari (0)

NK Krško – NK Samobor 2:2 ( prijateljska utakmica )

U subotu 19.11.2016. godine Pioniri NK Samobora su na terenu sa umjetnom travom NK Krško, odigrali pravu trening utakmicu protiv svojih vršnjaka iz Slovenije. Iako bi mnogi prije utakmice bili zadovoljni ovakvim rezultatom, događanja na utakmici sugeriraju da pioniri Samobora nisu bili takvog mišljenja, što još jednom potvrđuje njihov očigledan napredak u svim elementima nogometne igre.

Naime, od samog početka utakmice samoborci su se nametnuli te dobro kombinirali u sredini što je već u početku nagrađeno pogotkom rastrčanog Bartola Đureteka na nesebično dodavanje Petra Bićana. Nakon toga su samoborci imali još nekoliko izglednih prilika za povećanje vodstva, ali su domaćini nekako ipak sretno izjednačili, nakon što je samoborski golman Antonio Baltić obranio snažan udarac izvana, a na odbijenu loptu natrčava napadač Krškog, koji nije imao težak zadatak jer ga nisu otpratili obrambeni igrači Samobora.

U nastavku trener Samobora je dao priliku svim igračima koji su do sada iz raznoraznih razloga ubilježili manju minutažu ali i nekim tek pristiglim nogometašima, što koriste domaćini i nakon udarca iz kuta, zbog pogrešno postavljene obrane dolaze do preokreta. Potom je Luka Ašanin izveo slobodan udarac sa 25 m, kojeg krajnjim naporom brani domaći vratar te odbija loptu koju Gabrijel Regula zakucava u mrežu za konačnih 2:2.

Do kraja utakmice su obje momčadi imale još nekih prilika koje su “mirisale” na pogodak, ali je ipak sveukupni dojam da je utakmica završila realnim rezultatom.