Newsletter prijava

Limači

Odlični limači 2007. godišta u Lučkom

Objavljeno: 30. 01. 2017. u 09:35   /   Autor:   /   komentari (0)

Momčad limača NK Samobora nastupila je na vrlo jakom turniru u Lučkom gdje su nastupile najbolje momčadi iz Zagreba. U grupi uz našu momčad igrali su NK Trnje, NK Lučko II. i NK Lokomotiva I., gdje je naša momčad uz momčad Lokomotive prošla dalje u četvrtfinale. U četvrtfinalu našle su se vrlo jake momčadi (NK Sesvete, NK HAŠK, NK Zagreb, NK Hrvatski Dragovoljac, NK Lokomotiva I., NK Lokomotiva II., NK Ponikve), sve iz grada Zagreba i među “elitom” mjesto je našla i naša momčad.

U četvrfinalu protivnik nam je bila momčad Lokomotive II. koja je pomalo sretno povela 2:0 i to iz prekida, da bi naši igrači trudom i vjerom u svoje mogućnosti došli do izjednačenja te na kraju u lutriji sedmeraca prošli dalje. U polufinalnoj utakmici potpuna dominacija naše momčadi gdje ekipi Zagreba nismo dozvolili da uopće zaprijeti našim vratima, a žal ostaje za prečkom i stativom 2 minute prije kraja dvoboja. Na sedmercima više sreće je imala momčad Zagreba te ušla u finale turnira. Dok smo mi pomalo umorni te još pod dojmom polufinala izgubili od ekipe Ponikvi.

Svakako najdojmljiviji dio turnira dogodio se u polufinalu kada smo digli publiku na noge te igrom, borbom za svaku loptu, te ostavljanjem “srca” na terenu osvojili navijače te se cijelom dvoranom orilo Samobor.

Pohvale na našu igru stizale su sa svih strana tako da valja imenovati sve igrače koji su postigli ovaj veliki uspjeh: Jan Konjuh, Toni Bratanić, Josip Lučić, Marko Delimarić, Adriano Čordaš, Luka Novak, Ivan Vojvoda i Martin Filipčić.