Newsletter prijava

Mlađi pioniri

Mlađi pioniri odlični na Zimskoj ligi

Objavljeno: 06. 03. 2017. u 21:43   /   Autor:   /   komentari (0)

Ovog vikenda završila je Zimska liga, a naši mlađi pioniri pregazili su konklurenciju. U kategoriji mlađih pionira nastupile su 10 momčadi u dvije skupine po 5 momčadi, te će prvaci skupina nastupit u finalu. Nk Samobor je imao 3 momčadi koje su sudjelovale na ligi (Samobor 1, Samobor 2 i Samobor 3). Sve tri momčadi dogurale su do borbe za medalje. Samobor 1 i Samobor 2 osvojili su svatko svoju skupinu te će se potpuno zasluženo boriti za prvo mjesto u finalu. Samobor 3 završio je kao drugi te će igrati utakmicu za treće mjesto protiv momčadi Bestovja.

U utakmici za treće mjesto gledamo zanimljivu utakmicu sa dosta šansi sa obje strane. Bestovje bolje ulazi u utakmicu i vodi sa 2:0, ali naši dečki se nisu predavali te počinjemo igrati opuštenije sa puno više agresivnosti i želje za pobjedom te zabijaju dva pogotka i utakmica završava 2:2. U lutriji “penala” bolja i sretnija je momčad Bestovja. Čestitke našim dečkima na odličnom 4. mjestu.

U finalu se sastaju dvije naše momčadi Samobor 1 i Samobor 2. Treba istaknuti da su obje momčadi igrale odlično tokom cijelog turnira. Svaka momčad je osvojila svoju skupinu, te im je najveća nagrada bila da međusobno odigraju finale. U utakmici za prvo mjesto bolji su se pokazali igrači Samobora 1, te su zasluženo osvojili prvo mjesto.

Čestitke za sve tri momčadi.