Newsletter prijava

Limači

Odlični nastupi limača na Malonogometnoj ligi Doberman

Objavljeno: 08. 03. 2017. u 08:57   /   Autor:   /   komentari (0)

Limači našeg kluba cijelu zimu igrali su malonogometnu ligu Doberman gdje su ostvarili zapažene rezultate u konkurenciji jakih momčadi.

Momčad 2006. godišta osvojila je 5. mjesto u konkurenciji 20 momčadi gdje su nakon ulaska u razigravanje izgubili od Intera i Zeline te pobjedili momčad Rudeša.

Poredak 2006. godišta:
1. Mladost B (13 bodova)
2. Krško (12)
3. Inter (9)
4. Zelina (4)
5. Samobor (4)
6. Rudeš (1)

Vrijedi istaknuti da je u egzibicijskoj utakmici gdje su se susreli momčad Doberman lige protiv Lokomotive sudjelovao naš igrač Dino Belak.

Momčad 2007. godišta osvojila je 4. mjesto u konkurenciji 20 momčadi gdje su nakon ulaska u razigravanje pobjedili momčad Zagreba, te u odličnoj utakmici punoj preokreta momčad Gorice, te u zadnjoj utakmici nesretno izgubili od Mladost B gdje nam je trebao remi za 2. mjesto, ali nažalost momčad Mladosti B je bila uspješnija.

Poredak 2007. godišta:
1. Krško (15 bodova)
2. Zagreb (7)
3. Mladost B (7)
4. Samobor (6)
5. Rudeš (4)
6. Gorica (4)

Vrijedi istaknuti da je u egzibicijskoj utakmici za momčad Doberman lige igrao naš Martin Filipčić, koji je kasnije i izabran u najbolju sedmorku lige.

Pohvala svim igračima za odlične nastupe i prezentaciju naše škole kako nastupima tako i ponašanjem na ovoj ligi. Isto tako velika pohvala organizatorima na odlično provedenoj organizaciji koja je bila na visokom nivou te privukla velik broj djece koja su svakako imala velike koristi od velikog broja kvalitetnih utakmica.