Newsletter prijava

Mlađi pioniri

Mlađi odnijeli 3 boda iz Dugog Sela

Objavljeno: 19. 03. 2017. u 20:47   /   Autor:   /   komentari (0)

[event_blocks id=”11208″ title=”15. kolo 1. Liga NSZŽ Mlađi Pioniri” ]

U nedjelju 19.03.2017. Mlađi pioniri gostovali su u Dugom Selu.

Od samog početka obje momčadi igraju napadački sa puno trke i borbe za svaku loptu. U vodstvo dolazimo u 10 minuti nakon što lopta dolazi na stranu do Regovića, a on prolazi svog čuvara te zabija za 1:0. Nedugo nakon toga kao repriza prvog pogotka odlična lopta između obrambene linije za Regovića, a on se sjurio lijevom stranom te povisuje rezultat na 2:0. U 20 minuti dolazimo do prednosti od 3:0 pogotkom Golenka. Nakon vodstva od 3 gola prednosti na stranu dolazi sudac koji kao da je bio šokiran rezultatom donosi domaćinima velik doprinos sudačkim odlukama, te sve dvojbene situacije odlaze na stranu domaćina.

Nakon jedne situacije gdje možemo mirnije i pametnije riješiti loptu sami sebi kompliciramo situaciju te lopta dolazi do igrača domaće momčadi koji smanjuje prednost na 3:1 te se tim rezultatom otišlo na odmor. U drugom poluvremenu bilo je šansi sa obje strane, a neke od najizglednijih su bile kada smo išli sami na golmana gdje se moglo i bolje reagirati, rušenje Regovića u 16m gdje sudac nije ni trepnuo, lopta “na crti” ili u golu, ali je sudac ponovo hladnokrvan za naše dečke (pitamo se samo koje bi bile odluke da se to desilo na drugoj strani). Nakon svih naših neiskorištenih šansi domaćini postižu pogodak za 3:2 te se to pokazalo kao konačan rezultat.

Žalosti da pojedini klubovi ne biraju sredstva kojima će doći do pobjede pa smo tako ovu utakmicu igrali protiv jako dobre momčadi Dugog sela, ali i protiv suca koji je pod svaku cijenu htio biti junak domaće momčadi. Još veće razočarenje je trener starijih pionira Dugog Sela koji je zadnjih 15 minuta bio iza gola našeg vratara te ga vrijeđao i psovao tijekom utakmice.

Isti taj trener tijekom utakmice starijih pionira baca kemijsku olovku na naše dečke na tribini. Tu mu je pokazao kako se treba ponašati naš golman Borna Banjanin kada uzima kemijsku koja ga je pogodila, te ju odnosi tom treneru uz pitanje dali je to možda njemu “ispala” kemijska.

Čestitke našim dečkima jer oni su igrali protiv odlične momčadi domaćina, ali i protiv suca koji ne zna ili nije svjestan da su to samo djeca.