Newsletter prijava

Limači

Derbi Limača s Bistrom bez pobjednika

Objavljeno: 02. 04. 2017. u 20:10   /   Autor:   /   komentari (0)

[event_blocks id=”11249″ title=”16. kolo Limači NSZŽ grupa B” ]

U derbi utakmici sa odličnom momčadi Bistre susret je završio bez pobjednika. U nervoznoj utakmici s obje strane gdje gosti bolje otvaraju utakmicu te odlaze na poluvrijeme sa zasluženim vodstvom. U drugom poluvremenu mi smo ipak bili malo bolja momčad te smo zasluženo izjednačili milimetarski točnim slobodnim udarcom Čordaša.
Čestitke jednoj i drugoj momčadi, ali svakako smo očekivali više od obje momčadi, bilo je puno nervoze i straha od pogreške, što je pomalo neshvatljivo iz razloga što je ovo trebalo biti nadigravanje i nadmudrivanje dvije možda i najbolje momčadi ove lige.

[event_blocks id=”11382″ title=”15. kolo 1. ŽNL zapad Limači” ]

U utakmici gdje su se susrele dvije naše momčadi veseli borbenost s obje strane. Utakmica gdje se od početka vidjelo tko će voditi glavnu riječ te potpuna dominacija u posjedu lopte ali uz premalo udaraca na vrata te se na poluvrijeme odlazi tek s 1:0. Svakako vrijedi istaknuti da je OŠ mogla doći i do pogotka iz 2 vrlo izgledne prilike. U drugom poluvremenu ubacuje se u višu brzinu te uz opsadu gola dolazimo do pogodaka. Svakako velika pohvala OŠ koja je pokazala da samo treba nastaviti raditi i skupljati dragocjeno iskustvo sa svake utakmice i da svakom utakmicom to izgleda puno bolje.