Newsletter prijava

Pioniri

Pioniri pobjedili Bestovje

Objavljeno: 20. 05. 2017. u 15:30   /   Autor:   /   komentari (1)

NK Bestovje – NK Samobor 1:4

U srijedu 17.05.2017. godine pioniri NK Samobora su odigrali utakmicu u KUP-u NSS Samobor, pri čemu su uspješno prošli gostovanje u Bestovju. Od prve minute su samoborci nametnuli svoj ritam te tijekom cijele utakmice stvarali brojne prilike za postizanje zgoditka.

Već u 11. minuti su poveli pogotkom Bartola Đureteka a nekoliko minuta potom, na 0:2 povisuje Petar Bićan, Nakon toga, domaćin smanjuje na 1:2 kad je vratar Samobora Antonio Baltić pogrešno procijenio let lopte pa ju u primanju ispustio iz ruku, a ona pala pred protivničkog igrača Begovića koji nije imao težak zadatak poslati loptu u nebranjen gol.

Međutim, nakon samo dvije minute raspoloženi Bićan je opet pogadio za 1:3. Do kraja utakmice, pogodak je postigao i Matej Horvat a samoborci su zapucali još mnogo prilika dok igrači Bestovja nisu uspjeli stvoriti niti jednu priliku.

Naposljetku, treba napomenuti da je sudac Cikojević ponovno “briljirao” pogrešnim procjenama, čak i u takvoj jednosmjernoj utakmici koja nije mogla biti jednostavnija za suđenje, a isto tako je propustio sankcionirati igrače Bestovja koji su se nalazili van terena pored “aut-linije” i koji su neprekidno upućivali uvrede igračima Samobora, pa čak i kamenjem gađali golmana Samobora Baltića.

Komentari (1)

 • 20. 05. 2017. u 18:12 Matija

  Poštovanje ,
  kao trener ekipe starijih pionira moram prokomentirati objavljeni članak iako to ne volim.
  Prvo bih čestitao ekipi Samobora na zasluženoj pobjedi i lijepoj kombinatornoj igri. Drago mi je bilo vidjeti ponovo dječake koje sam nekada i sam trenirao (Ašo,Mus Bartol……)

  Žao mi je što je članak napisan na ovaj način , jer ispada da je rezultat trebao biti 25 – 0 za Samobor a uopće nije tako bilo.
  Također , autor članka je napisao da su igrači Bestovja gađali golmana Samobora kamenjem kao da su ga gađali ciglama. Klinci su se sporječkali i zamjenjeni igrač Bestovja je bacio čep od soka prema vašem golmanu. Čim sam to vidio poslao sam ga na klupu a u svlačionici je dobio “bukvicu”. Nakon svega napisanog ispada da ste skoro izginuli u Bestovju.
  Također niste prokomentirali da je nesnalaženje suca na utakmici bilo uglavnom na štetu Bestovja. Musović kao zadnji igrač prekida našu akciju rukom . Isti igrač nakon prekšaja na njemu udara i odguruje protivnika u prekidu. Pet – šet nepoterbnih pregrubih prekršaja na našim napadačima bez želje da se igra loptom ( naijstaknutiji Bičan) itd…
  Četvrti zgoditak igrača M.Horvata iz 5-6 metara zaleđa……

  Molim lijepo da ubuduće kada pišete članak budete malo objektivniji i precizniji jer se vaša stranica prati i čita , pa ovaj članak odaje krivi dojam o utakmici i ponašanju sudionika iste.

  Srdačan pozdrav od trenera ekipe starijih pionira NK Bestovje – Vuzem Matije.

Komentari nisu mogući