Newsletter prijava

Limači

Limači osvojili međunarodni turnir u Bregani

Objavljeno: 28. 05. 2017. u 15:56   /   Autor:   /   komentari (0)

Dana 27.05.2017. održan je 4. međunarodni turnir “Približimo djeci nogometna igrališta” u organizaciji NK Bregane. Naša momčad bila je smještena u grupi sa momčadi Španskog, Belom Krajinom i Breganom B u kojoj je osvojila prvo mjesto sa 7 osvojenih bodova.

U polufinalu nas je čekala momčad Bregane A, koju smo uvjerljivo svladali sa 5:0. Od samoga početka smo dominirali borbenom i lijepom igrom, te uvjerljivo pobijedili domaćina, pa se plasirali u finale gdje nas je čekala momčad Ilovca.

Bila je to zanimljiva utakmica u kojoj smo ponovo bili dominantniji, te opasno prijetili vratima protivnika, ali odlični vratar Ilovca nije se dao iznenaditi. U lutriji penala sreća je bila naklonjena nama, te uz odlične obrane vratara Bilogrevića, potpuno zasluženo osvajamo 1. mjesto i to bez primljenog gola tokom cijelog turnira, u kojem protivnik nije uspio postići pogodak niti nakon penala!

Rezultati:

Grupa B

NK Samobor – NK Špansko 1 : 0

NK Samobor – NŠ Bela Krajina (SLO) 0 : 0

NK Samobor – NK Bregana B 4 : 0

Polufinale

NK Samobor – NK Bregana A 5 : 0

Finale

NK Samobor – NK Ilovac 0 : 0 ( 1 : 0)

Najbolji strijelac turnira: Dino Belak ( 5 golova)

Najbolji igrač: Filip Severec

Za našu momčad su nastupili: Jakov Bilogrević, Loris Konjuh, Marko Delimarić, Adriano Čordaš, Filip Severec, Dino Belak, Roko Kovačević, Jan Konjuh, Luka Novak, Vito Hrs, Martin Filipčić, Lovro Karamatić; treneri: Filip Škvorc i Miroslav Drušković

Čestitke cijeloj momčadi, te naravno roditeljima na glasnoj podršci.

Pohvale organizatoru NK Bregani na odličnom turniru.