Newsletter prijava

Limači

Odlično 7. mjesto Limača rođenih 2007. na turniru u Vukovini

Objavljeno: 13. 06. 2017. u 08:58   /   Autor:   /   komentari (0)

Momčad NK Samobora nastupila je na međunarodnom turniru Trofej Ban Jelačić 2017. u organizaciji Planet nogometa za igrače 2007. godišta koji je okupio 32 momčadi.

Naša momčad nakon prolaska grupe gdje smo bili smješteni sa HŠK Zrinjskim Mostar, Mladost Buzin te Istra Pula u šesnaestini finala susrela se s momčadi Zeline koju smo svladali sa 2:0, nakon toga u osmini finala susreli smo se sa momčadi Širokog Brijega koju smo pobjedili na jedanaesterce nakon šta je u regularnom vremenu završilo 1:1, u utakmici u kojoj smo potpuno dominirali te po stvorenim prilikama svakako trebali riješiti i u regularnom vremenu. Nakon toga uslijedio je dvoboj četvrtfinala koji nam je donio momčad Lokomotive koja je potpuno zasluženo pobjedila 3:0 te pokazala da su kvalitetniji suparnik.

Svakako moramo spomenuti da je ovo bio iznimno jak turnir gdje su već u osmini finala ispale mnoge renomirane ekipe od kojih vrijedi istaknuti FK Sarajevo, Ponikve, Zagreb, GAK Juniors (Graz), te je u četvrfinalu među prvoligašima Hrvatske, Mađarske, Slovenije i Bosne i Hercegovine ostala i momčad NK Samobora.

Konačni poredak:
1. NK Krško (Slovenija)
2. NK Lokomotiva Zagreb
3. GNK Dinamo Zagreb
4. HNK Rijeka
5. HŠK Zrinjski Mostar (BiH)
6. FC Videoton (Mađarska)
7. NK Samobor
8. NK Slaven Belupo

Za našu momčad su nastupili: Jan Konjuh, Toni Bratanić, Josip Lučić, Marko Delimarić, Adriano Čordaš, Borna Stupar, Luka Novak, Ivan Vojvoda, Martin Filipčić i Ivan Suša.

trener: Filip Škvorc

Čestitke momčadi na velikom uspjehu!

Pohvale organizatoru NK Ban Jelačić te Planet nogometu na čelu s Brankom Pavlicom na odličnoj organizaciji turnira, koja može biti pravi primjer kako se organiziraju turniri na najvišem nivou.