Newsletter prijava

Seniori

Održan Plenum klubova 4. NL središte Zagreb

Objavljeno: 07. 07. 2017. u 08:41   /   Autor:   /   komentari (0)

Dojučerašnji trećeligaš Stupnik, bio je sinoć domaćin Plenuma klubova 4. NL središte Zagreb, kojom će u narednoj sezoni ravnati Nogometni savez Zagrebačke županije.

Novi povjerenik lige je Željko Mihalj, povjerenik za suđenje je Ivica Grgić, stegovni sudac Damir Nogić, a povjerenik za sigurnost Davor Ivić.

Početak novog prvenstva je 26. kolovoza, a završetak 19. studenog s time da će se dva kola odigrati tijekom tjedna. Novim četvrtoligašima postali su Jarun i Croatia Hrastje osvajanjem naslova prvaka u svojim ligama, kroz kvalifikacije taj status stekli Mladost Petrinja i Slunj, dok su ispadanjem iz 3. HNL među četvrtoligaše došli Zagorec, Samobor i Stupnik.

Najviše zanimanja očekivano je izazvalo izvlačenje Bergerovih brojeva temeljem kojih je napravljen i raspored prvenstva koji odmah na startu donosi turopoljski derbi između Poleta i Gradića.

[event_list id=”12712″ title=”1. kolo IV NL Središte Zagreb” team=”0″ league=”509″ season=”530″ venue=”0″ status=”default” date=”default” day=”” number=”10″ order=”default” columns=”event,teams,time” show_all_events_link=”0″ align=”none”]