Newsletter prijava

Pioniri

Pioniri osvojili Kup grada Samobora

Objavljeno: 22. 08. 2017. u 09:00   /   Autor:   /   komentari (0)

Pioniri NK Samobora osvojili su „Cup grada Samobora“ koji se 20.08.2017.g. održavao na terenima NK Zrinski – Farkaševec.

Tijekom cijelog turnira pioniri Samobora su dominirali te do prvog trofeja ove sezone došli bez izgubljene utakmice i sa samo jednim primljenim pogotkom. Treba reći da su među igračima Samobora nagradu dobili i Roman Otmačić koji je proglašen najboljim igračem turnira i Leon Musović koji je bio najbolji vratar.

Neovisno o tome, potrebno je napomenuti kako su za nagradu najboljeg igrača konkurirali još mnogi u redovima Samobora što potkrjepljuje i činjenica da su se u strijelce upisala još osmorica igrača. Naime, samoborci su u svim utakmicama imali „široku klupu“ te bespogovorno pokazali najbolji nogomet i još jednom potvrdili da se u školi NK Samobora, u posljednje vrijeme, rade dobre stvari i nogomet razvija u pravom smjeru.

Osim toga, potrebno je spomenuti da su pioniri sad već pri kraju jako dobrih priprema u kojima su također odigrali dvije pripremne utakmice protiv NK Vinogradara u Jaski (2:2) i NK Krško u Krškom (1:4), u kojima su ostali neporaženi.

Ovaj tjedan počinje prvenstvo jer u subotu na domaćem terenu dočekuju vršnjake iz NK Bistre, u nedjelju iz NK Dinama Jakovlje, a zgusnuti raspored im već u srijedu donosi Kup utakmicu u Rugvici.