Newsletter prijava

Limači

Limači na turniru u Dubravi

Objavljeno: 28. 08. 2017. u 09:15   /   Autor:   /   komentari (0)

Limači NK Samobora nastupili su na jednom od najjačih turnira za svoje godište u Hrvatskoj, u Dubravi na turniru Oluja 95, gdje su nastupile najbolje momčadi iz Hrvatske (GNK Dinamo, HNK Hajduk, HNK Rijeka..), uz odlične momčadi iz Slovenije (NK Krško) i Bosne i Hercegovine (NK Zrinjski Mostar).

Pravi je užitak bio odmjeriti snage s tim momčadima gdje smo pokušali parirati tim momčadima koliko je bilo moguće te smo vidjeli da smo svaku pogrešku skupo platili (primanjem pogotka).
Rezultati su bili u nekim utakmicama i previsoki te nisu pravi odraz stanja na terenu(posebno utakmica sa Ponikvama gdje smo propustili mnogobrojne prilike).

Ovakvi turniru su pravi izazov za naše igrače te ćemo se bazirati da igramo čim vise ovakvih utakmica gdje moramo pružiti maksimum. Svakako ćemo biti konkurentniji kada nam neće nedostajati neki važni igrači kao sto je ovdje bio slučaj ali svakako pohvala za aktere ovog turnira, te pohvala organizatorima na odličnom turniru!

Rezultati:

NK Samobor – NK Ponikve 0:4
NK Samobor – HNK Cibalia Vinkovci 0:2
NK Samobor – NK Lokomotiva 0:4

Za nasu momčad su nastupili: Jan Konjuh, Ivan Suša, Martin Ivaniševic, Vito Husta, Josip Lučić, Marko Delimarić, Martin Filipčić, Borna Stupar, Ivan Vojvoda, Luka Novak i Fran Bradač. Trener Filip Škvorc.