Newsletter prijava

Foto, Pioniri

Uspješni Pioniri NK Samobora

Objavljeno: 29. 08. 2017. u 09:36   /   Autor:   /   komentari (0)

NK RUGVICA – NK SAMOBOR 0:3 (Antunović, Štublin, Kirin)
U srijedu 23.08.2017. g. su pioniri NK Samobora odigrali prvu utakmicu CUP-a NSZŽ-e, pri čemu su uspješno prošli uvijek neugodno gostovanje. Tijekom cijele utakmice samoborci su bili dominantni i pokazali bolju igru od domaćina. Iako se može žaliti za mnogo propuštenih prilika, veseli da su se neprekidno redale šanse pred protivničkim golom dok se u obrambenom dijelu odigralo tako da domaćin nije uspio stvoriti ni jednu priliku za postizanje zgoditka.

NK SAMOBOR – NK BISTRA 5:0 (3x Lindić, Otmačić, Antunović)
U subotu 26.08.2017. g. pioniri su pobijedili odličnu ekipu Bistre u prvom kolu I. lige pionira NSZŽ-e. Rezultat sugerira da se radilo o još jednoj dominaciji ali to u početku zapravo nije bilo tako. Naime, utakmica protiv dobrog protivnika je pokazala mnogo pogrešaka zbog kojih je Bistra u prvim minutama utakmice stvorila nekoliko dobrih prilika za postizanje zgoditka ali je sve to raspoloženi vratar Samobora Leon Musović uspješno obranio. Kako je utakmica išla dalje, samoborci su ipak pohvatali konce te nametnuli svoj ritam i uigranim akcijama došli do pogodaka raspoloženog trostrukog strijelca Ivana Lindića, prekrasnog pogotka Romana Otmačića sa 20-ak metara te rutiniranog zgoditka dobro postavljenog Mate Antunovića.

Iako su svi igrači odigrali dobru utakmicu, treba još izdvojiti sveprisutnog kapetana Jakova Kosa koji je odlično odradio mnogo posla u sredini terena i raspoloženog Mateja Horvata koji je neprekidno prijetio protivničkim vratima ali mu je nedostajalo još samo malo sreće da postigne pogodak. Sve zapravo ukazuje na to da su pioniri i ovaj puta došli do zaslužene pobjede jer je u konačnici prednost mogla biti i mnogo veća.

NK SAMOBOR – NK DINAMO (J) 3:0 bb
U nedjelju 27.08.2017.g. pioniri nisu odigrali prvo kolo II. lige NSZŽ jer se gosti iz Jakovlja nisu skupili u dovoljnom broju pa je delegat evidentirao pobjedu NK Samobora bez borbe.

Naposljetku, za zaključiti je da pioniri NK Samobora iza sebe imaju vrlo uspješan tjedan u kojem su ubilježili maksimalan učinak bez primljenog zgoditka, što je još jednom potvrdilo da su prošli jako dobre pripreme te startali na najbolji mogući način. Sljedeći tjedan im je zgusnuti raspored pa ih već u utorak očekuje II. kolo I. lige u gostima protiv vršnjak NK Vatrogasca (Z), u srijedu II. kolo II. lige protiv NK Bregane u Bregani, u subotu na domaćem terenu u III. kolu dočekuju NK Udarnik a u nedjelju NK Zrinski, također na domaćem terenu.