Newsletter prijava

Limači

Odličan turnir za 2008. godište

Objavljeno: 02. 09. 2017. u 14:54   /   Autor:   /   komentari (0)

U organizaciji NC Šalate i Dječjeg nogometa Zagreb, odigran je 1. turnir za 2008. godište na terenu NK Blato. Na turniru su sudjelovale najbolje momčadi iz Zagreba i okolice, a gledali smo odličan nogomet.

Naša momčad prikazala je odlične igre, da bi tek na kraju bila zaustavljena od NK Lokomotive. Imali smo prilike odmjeriti snage sa dvije najbolje momčadi na turniru, a to su GNK Dinamo i NK Lokomotiva. Te dvije momčadie su nam ujedno nanjele i jedine poraze.

U grupi smo igrali zanimljive utakmice, u kojima smo se čak dva puta vraćali i na kraju okrenuli rezultate, nakon što smo gubili 0:2. Svakako vrijedi istaknuti da smo u utakmici sa GNK Dinamo pružili najbolju izvedbu, te vodili velik dio utakmice. Zatim smo nakon izjednačenja, opet imali prilike povesti, ali ispriječio se odlični vratar Dinama, te još zadnjih par minuta primamo 3 pogotka.

Rezultati:

Grupa:

NK Samobor – NK Lučko 2 : 2
NK Samobor – GNK Dinamo Zagreb 1 : 4
NK Samobor – NK Špansko 3 : 2
NK Samobor – ŠN Trnava 6 : 3

Četvrfinale:

NK Samobor – NK Lokomotiva 0 : 4

Nastupili: Vedran Vrbančić, Matija Štublin, Lovro Jakopaš, Josip Lučić, Kristijan Dobranić, Petar Bralić, Fran Bradač, Borna Stupar, Borna Milinović, trener: Filip Škvorc

Svakako pohvala svim akterima. Nastup na ovom turniru je svako poticaj za naš daljnji rad, te još jedna potvrda, da dobre predstave možemo očekivati i u budućnosti.