Newsletter prijava

Foto, Pioniri

Pobjedili Vatrogasac i napunili gol Bregane

Objavljeno: 02. 09. 2017. u 14:42   /   Autor:   /   komentari (0)

NK Vatrogasac (Z) – NK Samobor 2:3 (Horvat, Kos, Marković)

Pioniri NK Samobora su u utorak 29.08.2017.g. pobijedili svoje vršnjake iz Zdenaca Brdovečkih i time nastavili pozitivan niz. Ponajprije je Matej Horvat lukavo pospremio jednu odbijenu loptu i tijekom cijelog susreta pokazao da se uspješno oporavio nakon ozljede. Potom domaćini izjednačavaju iz evidentnog zaleđa, kojem je prethodio očigledan prekršaj domaćih igrača, ali sudac to, pokazalo se kasnije, nije želio suditi.

Samobor ponovno povisuje prekrasnim pogotkom iz slobodnog udarca, kojeg je izveo kapetan Jakov Kos, a za ponovno izjednačenje samoborski golman Leon Musović prima gol iz velike udaljenosti, jer je lopta iznenada promijenila smjer, kad je pala nekoliko metara ispred njega.

Nekoliko minuta prije toga, treba naglasiti da je Leon obranio jedanaesterac kojeg je potpuno nepotrebno skrivio Gabrijel Vlašiček. Do kraja utakmice, samoborci su ipak došli do zaslužene pobjede pogotkom Tina Markovića, te potvrdili da su tijekom cijelog susreta igrali bolji nogomet.

NK Bregana – NK Samobor 0:10 (Otmačić, 2x Kos, Golenko, 3x Lindić, Antunović, Kirin, Marković)

Pioniri Samobora su u utakmici II.lige NSZŽ, pobijedili pionire Bregane sa 10:0. Treba reći da su domaćini igrali sa 9 igrača i da je uglavnom zbog toga utakmica bila jednosmjerna, tijekom cijelog susreta.

Za samoborce je ovo bio dobar trening, a za Breganu zvono za uzbunu. Naime, uzimajući u obzir da su na domaćem terenu (koji nije bio propisno pripremljen za odigravanje utakmice) imali nedostatan broj igrača, da su prošle sezone iz istog razloga otkazali utakmicu, te imajući u vidu nesportsko ponašanje trenera pionira, kako bivšeg tako i sadašnjeg. Kao i nesportsko ponašanje pionira na prošloj utakmici u Bregani, za koju delegat nije ni mogao sastaviti službeni Zapisnik, više je nego očito da taj klub nije usmjerio odgovarajuća sredstva, volju i ostalo potrebno za ovu kategoriju igrača.