Newsletter prijava

Juniori

Pobjeda i poraz Juniora

Objavljeno: 16. 10. 2017. u 09:23   /   Autor:   /   komentari (0)

Ovaj tjedan smo opet igrali dvije utakmice, s polovičnim uspjehom. U srijedu smo u zaostaloj utakmici gostovali u Veslačkoj ulici, kod Zagreba i pobijedili 0:1, a gol je postigao Hrvoje Bartol. Bila je to iznimno zahtjevna i napeta utakmica u kojoj smo mi iskoristili jednu od naših šansi, dok domaćini to nisu uspjeli, iako su istini za volju imali prilika. Definitivno smo pokazali da smo spremni za vrh lige jer je ovo bila utakmica s najboljim protivnikom do sada.

Jučer smo igrali redovno 9. kolo protiv Trešnjevke i ubilježili prvi poraz 3:1. Kako smo ušli u utakmicu tako smo na kraju i prošli. Podcijenili smo protivnika i to nam se na kraju vratilo. Bez obzira na ogroman broj šansi, koje smo stvorili bez da smo ih realizirali, nismo zaslužili pobijediti, pa nam preostaje čestitati protivniku na odličnoj igri i okrenuti se novim utakmicama.
Pogodak je postigao Josip Voloder.

U utorak nas čeka okršaj protiv Dugog Sela u finalu Kupa NSZŽ-a pa se nadamo da ćemo ubrzo zaboraviti ovaj poraz osvajanjem trofeja ?, za što će nam trebati daleko ozbiljniji pristup.