Newsletter prijava

Vijesti

Upute za roditelje

Objavljeno: 15. 06. 2018. u 08:38   /   Autor:   /   komentari (0)

Poštovani roditelji,

početak nogometnog kampa GNK Dinamo je sve bliži stoga je vrijeme za nekoliko važnih uputa.
Za sve Vas koji po prvi puta dolazite u NK Samobor, radi lakšeg snalaženja, otvorite sljedeći link s objašnjenjima lokacija: https://goo.gl/7UNbYb

Procedura dolaska na treninge je jednostavna, sve potrebne radnje odvijat će se u dvorištu kluba, na štandu „INFO“ koji je označen na prethodno spomenutoj karti.

Svakog dana održavanja kampa dužni ste svoje dijete otpratiti do štanda te potpisom potvrditi da ste stigli na trening, a na kraju potvrditi da je dijete zajedno s Vama otišlo s treninga. Na istom štandu prilikom prijave djeca će dobiti majice (prvog dana), vodu (svakog dana), a po završetku treninga na istom mjestu čekat će ih zakuska (svakog dana).

Prvi dan treninga bit će organizacijski specifičan. Nakon verifikacije, djeca odlaze u svlačionice te će se prije početka treninga fotografirati u sportskoj opremi. Fotografiju ćete dobiti u petak, zajedno s diplomom (ovo vrijedi za sve polaznike kampa).

Dodatni paket koji uključuje Q-magnet zahtijeva fotografiranje cijelog treninga (prvi dan). S obzirom na to se nisu svi roditelji odlučili za dodatni paket, djeca koja će zadnjeg dana kampa dobiti Q-magnet bit će na neki način „obilježena“ bijelom trakicom oko ruke koju će dobiti prilikom prijava. Pišem Vam ovo kako ne bi bilo zabune da su označeni „oni bolji“ ili „oni lošiji“. Molim Vas, djeci objasnite da ako nisu dobili trakicu nisu ni na koji način drugačiji u trenažnom procesu. Trakica služi samo kao usmjerenje fotografima koga fotografirati za uslugu koja je plaćena.

Gledanje treninga je omogućeno, ali isključivo na za to predviđenoj tribini. Zadržavanje na atletskoj stazi, u dvorištu kluba, u koridoru između svlačionica i igrališta te svim ostalim mjestima koja nisu tribina bit će strogo zabranjeno.