Newsletter prijava

Prstići

Prstići završili Zimsku Dobermann ligu 2018/2019

Objavljeno: 18. 03. 2019. u 22:30   /   Autor:   /   komentari (0)

Utakmicama odigranim u nedjelju 17. ožujka 2019. selekcije Prstića NK Samobor, priveli su kraju svoje ovogodišnje sudjelovanje u zagrebačkoj Zimskoj Dobermann ligi. Selekcija Samobor A odigrala odmjerila je snage protiv Mladosti iz Buzina, a u terminu prije, selekcija Samobor B odigrala je utakmicu sa NK Zagorec. U obje utakmice naše selekcije su požrtvovno i hrabro, protiv jačih protivnika, ostavivši srca na terenu odigrale vrlo dobre.

Ovogodišnja Zimska Dobermann liga Zagreb 2018/2019. počela je 17. studenog 2018. godine. Ekipe su se natjecale po godištima i to od selekcija igrača rođenih 2006. godine do selekcija igrača rođenih 2012. godine. Broj ekipa je bio ograničen na maksimalno 22 ekipe po jednom godištu. Svaka prijavljena momčad je morala odigrati minimalno 10 utakmica. Utakmice su se odigravale u grijanom balonu malonogometnog sportskog centra Dobermann u Zagrebu. Tereni na kojima se igralo su veličine 55 puta 35 metara, s pet metarskim golovima. Utakmice su trajale dva puta po 15 minuta, sa sistemom igranja 6+1.

Osim selekcija Prstića NK Samobora, sudjelovale su momčadi NK Špansko, NK Zagorec, NK Rudeš, NK Jarun, NK Mladost Buzin, NK Inter, Mali zagrebaši i NK Hrvatski Dragovoljac.

Svi igrači selekcija Prstića NK Samobora su s ogromnim veseljem i voljom sudjelovali u utakmicama lige. Osjetili su zadovoljstvo kada su pobjeđivali i  tugu u trenucima kada su gubili. Svakog igrača ponaosob treba pohvaliti za požrtvovnost, želju i prije svega za korektan fair-play odnos prema protivnicima.

Autor fotografija: Marijo Novosel / Euro komunikacije