Newsletter prijava

Seniori, Vijesti

4.HNL SREDIŠTE – podskupina B: 2 pobjede na startu proljetnog dijela sezone

Objavljeno: 16. 03. 2022. u 11:34   /   Autor:   /   komentari (0)

Velikim lokalnim derbijem, ali i derbijem trenutno prvenstva, jer su u tom trenutku igrala prvoplasirana i drugoplasirana momčad, između Samobora i Save iz Strmca, otvoren je proljetni dio sezone 4.HNL SREDIŠTE.

Pobjedom od 2:0 protiv Save te minimalnom 1:0 protiv gostiju iz Sutle Laduč, naša momčad je osvojila maksimalnih 6 bodova na startu sezone.

Tim pobjedama, te posrtajima prvih pratitelja, naša momčad se izdvojila na samom vrhu tablice te nakon 17 odigranih kola predvodi četvrtoligašku karavanu iz B skupine.

No, kako je prvenstvo dugačko te kako predstoji još 13 kola za odigrati, ove pobjede treba pod hitno arhivirati te već u sljedećoj utakmici pokušati potvrditi svoju kvalitetu.

A sljedeća utakmica našu momčad vodi u Kutinu, na noge iznimno neugodnoj Moslavini koja je u posljednjem kolu na Strmečkoj Lazini uzela bod vrlo jakoj Savi što nagovještava da naše dečke tamo očekuje jako zahtjevna utakmica.

Utakmica je na rasporedu u Subotu, 19.3. u 15:30.

Ostali parovi 18.kola: LEKENIK – SAVA STRMEC, RUGVICA SAVA 1976 – CROATIA HRASTJE, STUPNIK – ŠNK BANOVAC, SUTLA LADUČ – LIBERTAS NOVSKA, TOPUSKO – TOP KERESTINEC, ZELINA – GRADIĆI, GNK TIGAR SVETA NEDELJA – MRACLIN

Htjeli bi još jednom pohvaliti sve veći broj gledatelja koji pohodi utakmice naše prve momčadi i ovim putem im se zahvaljujemo na podršci, i pozivamo sve Samoborce, a i ostale da dođu na gradski stadion i pruže našim dečkima podršku u pohod na 3.ligu!