Newsletter prijava

Seniori, Vijesti

SENIORI NOVOM POBJEDOM ZADRŽALI VRH LJESTVICE!

Objavljeno: 11. 04. 2022. u 13:40   /   Autor:   /   komentari (0)

Naši seniori i dalje ostaju na vrhu ljestvice 4.HNL SREDIŠTE – podskupina B!

Na toj poziciji zadržala ih je pobjeda protiv gostiju iz Rugvice koji su bili sve samo ne lagan protivnik. Dvostruki strijelac za našu momčad je bio ponovno Jurica Brdek (10. i 51.minuta) koji je sad pojačao svoj konto postignutih golova na 20 i drži sami vrh ljestvice. Treći pogodak i potvrdu pobjede je bio naš kapetan Željko Štulec (57.minuta) kojem je ovo bio 11.pogodak u prvenstvu.

Gosti su pružili dobar otpor, golom iz 28.minute su držali egal u 1.poluvremenu te su se prikazali kao dostojan suparnik te je ova pobjeda time još vrijednija.

Sava Strmec je i dalje ostala prvi pratitelj naše momčadi, Moslavina i dalje niže pobjede i pokazuje se kao vrlo ozbiljan pretedent za vrh ljestvice, dok su Tigar Sveta Nedelja te Zelina u lokalnom derbiju pokleknuli i izgubili važne bodove.

U sljedećem kolu naša momčad gostuje kod ekipe Topuskog, koja ima 3 poraza zaredom, no koja je u zadnjoj utakmici pružila dosta dobar otpor favoriziranoj Savi te se nadamo da će naša momčad ozbiljno shvatiti to gostovanje i sa novom pobjedom nastaviti utrku za naslov prvaka. Utakmica je na rasporedu u Ponedjeljak, 18.4. u 17:00

Ostali rezultati 21.kola:

LEKENIK – SUTLA LADUČ 0:0

MOSLAVINA – STUPNIK 7:0

SAVA STRMEC – TOPUSKO 2:1

BANOVAC – TIGAR SVETA NEDELJA 2:1

CROATIA HRASTJE – ZELINA 2:1

TOP KERESTINEC – LIBERTAS 6:0

MRACLIN – GRADIĆI 1:3

 

Parovi 22.kola:

TOPUSKO – SAMOBOR

SUTLA LADUČ – MRACLIN

GRADIĆI – TOP KERESTINEC

LIBERTAS – CROATIA HRASTJE

ZELINA – BANOVAC

TIGAR SVETA NEDELJA – SAVA STRMEC

RUGVICA SAVA 1976 – MOSLAVINA

STUPNIK LEKENIK