Newsletter prijava

Juniori, Pioniri, Škola nogometa, Vijesti

KUP NSS: JUNIORI U FINALU, PIONIRI ZAVRŠILI NATJECANJE

Objavljeno: 21. 04. 2022. u 09:03   /   Autor:   /   komentari (0)

JUNIORI: STUPNIK – SAMOBOR 2:3

Strijelci: Ivan Štublin 2, Matej Horvat

U prvom polufinalnom ogledu naši juniori trenera Filipa Škvorca plasirali su se u finale Kup-a NSS pobjedom u Stupniku protiv tamošnjeg domaćina. Bila je to utakmica koju je naša ekipa u potpunosti kontrolirala. Dvostruki strijelac je bio Ivan Štublin dok je Matej Horvat pridodao jedan pogodak. Sve čestitke za cjelokupnu momčad i trenera Filipa. U drugom polufinalu, Top Kerestinec je boljim izvođenjem jedanaesteraca pobjedio Tigar Svetu Nedelju u Brezju te će se zajedno sa našom ekipom naći u Finalu, za koji se termin tek treba definirati.

ST.PIONIRI: SAMOBOR – SAVA STRMEC 1:1 (pen. 2:4)

Strijelac: Luka Novak

Paralelno sa našim juniorima, stariji pioniri su tražili prolaz u finale istog kup-a protiv Save iz Strmca. Povela je naša momčad odmah na početku golom Luke Novaka, gosti su nedugo nakon toga iz jednog prekida izjednačili. Do kraja utakmice naša momčad je pokušavala probiti uske blokove gostiju, u čemu nisu uspjeli i otišlo se u izvođenje jedanaesteraca, gdje su gosti imali više sreće i zasluženo se plasirali u finale. Sava Strmec u finalu čeka pobjednika između Bregane i Top Kerestinca koje se tek treba odigrati.

Obje ekipe se sad okreću prvenstvenim susretima gdje Pioniri u subotu dočekuju momčad Jaske, dok Juniori putu u nedjelju u Novsku na noge Libertasu.