Newsletter prijava

Seniori, Vijesti

NIJE IŠLO…

Objavljeno: 25. 04. 2022. u 10:07   /   Autor:   /   komentari (0)

U derbiju 23.kola 4.HNL SREDIŠTE – podskupina B, pred velikim brojem gledatelja, naša momčad je dočekala goste iz susjedne Svete Nedelje, GNK Tigar Sveta Nedelja, i zasluženo pretrpjela poraz od 0:2.

Ništa u našoj momčadi nije funkcioniralo. Veliki razlog leži u tome je nedostatak čak četvorice standardnih igrača iz prve postave (Brdek i Čerkez crveni kartoni, Ašanin 3 žuta, Štulec ozljeda) te u takvom okrnjenom sastavu, naša momčad ništa nije mogla osim na kraju čestitati boljem protivniku.

Sve bitno se dogodilo u drugom dijelu gdje su gosti iz dvije brze polu kontre, realizirali ih jako jednostavno, a sve što je naša momčad uspjela je pogoditi jednu prečku (Husinec). Sve osim toga je pripalo gostima koji su jako dobro znali prihvatili ponuđeno.

Ovim porazom, a pobjedom Save Strmec doma protiv Zeline, izgubili smo čelnu poziciju na ljestvici, i sada je Sava ta koja predvodi četvrtoligašku karavanu sa jednim bodom više od nas. Moslavina i Tigar su, također pobjedama, još više pojačali svoj bodovni konto te su se još više približili vrhu ljestvice.

Bez obzira na bolan poraz, ovakve stvari su sasvim normalne, i još je jako puno bodova u igri, te sada ne treba očajavati već u sljedećoj utakmici, kada gostujemo u Zelini, pokušati odigrati kako znamo i vratiti se na pobjednički kolosjek.

Utakmica je na rasporedu u Subotu, 30.4. u 17:00.

REZULTATI 23.KOLA:

TABLICA NAKON 23.KOLA:

PAROVI 24.KOLA: