Newsletter prijava

Vijesti

MLAĐI I STARIJI PIONIRI ZAVRŠILI NATJECANJE U 1.LIGI NSZŽ

Objavljeno: 02. 06. 2022. u 09:42   /   Autor:   /   komentari (0)

Prekjučerašnjom utakmicom starijih pionira, mlađi i stariji pioniri završili su natjecanje u 1.ligi NSZŽ!

STARIJI PIONIRI – 2.mjesto

Stariji Pioniri trenera Davor Dodiga sve do zadnje sekunde prvenstva su se borili za naslov prvaka! Utrkivali su se sa prvoligašem Goricom koja je u odgođenoj utakmici sve od 16.kola, došla na noge našoj momčadi, u namjeri samo da ne izgubi jer će onda time postati prvak zbog jednog boda prednosti ispred naše momčadi. Bila je to odlična utakmica, sa puno prilika na obje strane gola, ipak naša momčad je za nijansu bila dominantnija, sa izrazitim šansama u samoj završnici utakmice, no nažalost lopta nije htjela u gol, ostalo je početnih 0:0 i Gorica je mogla slaviti naslov. Gorici čestitamo na naslovu prvaka, našoj momčadi također na odličnom 2.mjestu sa samo bodom zaostatkom iza prvaka, jedina su momčad koja je nanijela poraz Gorici (1:3) i to u Gorici na njihovom terenu i koji u drugom dijelu prvenstva nemaju niti jedan poraz uz 8 pobjeda i 2 neriješene utakmice te uz samo 4 primljena gola i uvjerljivo su prva momčad drugog dijela sezone na tablici.

MLAĐI PIONIRI – 4.mjesto

Mlađi Pioniri trenera Matije Škvorca zauzeli su 4.mjesto, a za malo je pobjegla 3.pozicija jer su u posljednjoj utakmici bili poraženi od ekipe Bana Jelačića, dok je ekipa Intera svoju utakmicu doma pobijedila te ih time i preskočila. Tijekom cijele sezone je naša momčad bila u samom vrhu tablice, bit će zapamćena kao jedina momčad koja je otkinula bod ove sezone super jakoj Jaski Vinogradar (a zaslužili su i sva 3) te su prezentirali lijep i napadački nogomet. Sve pohvale i čestitke cjelokupnoj ekipi i njihovom treneru na svemu prikazanom.

ZBIRNA TABLICA – SEZONA 2021./22.

Na zbirnoj tablici obiju kategorija, naše momčadi su zauzele odlično 3. mjesto iza Gorice i Jaske Vinogradar. Puno je glasina i nejasnih informacija kako bi lige mogle izgledati u sljedećoj sezoni, te da li naše momčadi mogu napredovati u ligu više, no ne sumnjamo da će ove kategorije, sa nadolazećim generacijama koje bi trebale od sljedeće sezone biti u njima, igrati velike uloge u bilo kojoj ligi da budu.

Također, bilo bi nepravedno i nepošteno ne spomenuti i roditelje sve djece, kojima se ovom prilikom želimo zahvaliti za svu podršku koju su pružali ekipama, u bilo kakvom obliku, te je u svakom uspjehu ove djece, i roditelji imaju jedan dio zasluga. Još jednom VELIKO HVALA!