Newsletter prijava

Juniori, Kadeti, Škola nogometa, Vijesti

JUNIORI I KADETI SE EKSPRESNO VRATILI U 2.NL SREDIŠTE!

Objavljeno: 06. 06. 2022. u 10:09   /   Autor:   /   komentari (0)

Veliki uspjeh naših juniora i kadeta!

Proteklog vikenda je završila velika bitka u ligi juniora i kadeta 3.NL Središte u kojoj su naše momčadi u ukupnom zbroju osvojile 1.mjesto i time se vratile tamo otkud su prošle sezone ispali!

Velika borba se vodila sa ekipama Devetke i Jaruna, bilo je tu konstantnog prestizanja na tablici u gotovo svakom kolu te je za sve ova sezone bila iznimno napeta i zanimljiva. 2.NL
Središte je iznimno kvalitetna liga, posebno za razvoj igrača tih dobnih kategorija, te ne sumnjamo da će naše momčadi imati što reći sljedeće sezone.

Sve čestitke i pohvale igračima trenera Filipa Škvorca, čija je momčad čak osvojila i naslov prvaka u juniorskoj kategoriji, te Miroslava Druškovića, čija je momčad u konačnici zauzela odlično 5.mjesto sa samo 4 boda zaostatka za drugoplasiranom Devetkom.

Od sljedeće sezone će se u Samoboru  igrati vrlo kvalitetna liga juniora i kadeta, a ekipe poput Hrvatskog Dragovoljca, Dugog Sela, Vrapča, Segeste, Ponikvi, Kurilovca, Moslavine, Trešnjevke i ostalih renomiranih nogometnih škola Grada Zagreba i Zagrebačke županije garantiraju odlične utakmice za naše ekipe.