Newsletter prijava

Mlađi pioniri, Pioniri, Škola nogometa

MLAĐI I STARIJI PIONIRI NASTUPILI NA GOLMANIA CUP-u U SVETOM MARTINU NA MURI

Objavljeno: 07. 06. 2022. u 09:00   /   Autor:   /   komentari (0)

Kako smo i najavljivali, nakon Limača, koji su se vratili sa odličnim 4.osvojenim mjestom, na turnir u Sveti Martin na Muri zaputili su se i naši Mlađi i Stariji Pioniri u pratnji svojih trenera Davora Dodiga, Matije Škvorca i Hrvoja Stupara.

Na turniru smo nastupili sa 3 ekipe (1 ekipa starijih i 2 mlađe) i sve tri su osvojili 3.mjesto u svojim skupinama. Naše ekipe su u gotovo svim utakmicama bile najmanje ravnopravne svojim suparnicima, a u ponekim je stvarno nedostajalo malo sportske sreće. Najbliže prolasku su bili Stariji Pioniri kojima se “zatvorio krug” najboljih 3.plasiranih ekipa u grupama, ali nisu prošli jer je jedna ekipa iz druge skupine imala samo jedan više postignut gol. U finalu turnira su igrale upravo dvije ekipe iz skupine gdje su bili naši Pioniri, što govori u kakvoj je skupini naša ekipa igrala.

No, unatoč ne prolasku u završni dio natjecanja sva djeca su se lijepo provela, uživala su u međusobnom druženju, također i sa djecom iz drugih klubova, a naravno najveća zabava i uživanje je bilo u Aquaparku prelijepih Termi Sv. Martin.

Sva djeca su cjelokupno putovanje bila uzornog i primjerenog ponašanja te smo za to dobili potvrdu i od samih djelatnika samih Termi, što je bilo jako lijepo za čuti.

Sve pohvale i organizatoru za vrlo kvalitetan turnir i lijepu organizaciju.

REZULTATI:

Stariji Pioniri

SAMOBOR – COERVER 0:0

SAMOBOR – SLOGA ČAKOVEC 0:0 * Sloga Čakovec je i osvojila ovaj turnir pobjedivši u finalu Hašk iz Zagreba.

SAMOBOR – HAŠK 1903 0:1

SAMOBOR – NAFTAŠ IVANIĆ 1:0

 

Mlađi Pioniri

SAMOBOR 1 – VARTEKS 0:2

SAMOBOR 1 – KUSTOŠIJA 1:5

SAMOBOR 1 – TREŠNJEVKA 3:2

 

SAMOBOR 2 – DRAGOVOLJAC POLIČNIK (Zadar) 0:0

SAMOBOR 2 – GORICA 0:1

SAMOBOR 2 – HAŠK 1903 0:10