Newsletter prijava

Juniori, Škola nogometa

JUNIORI PRIMILI PEHAR ZA OSVOJENO 1.MJESTO!

Objavljeno: 13. 06. 2022. u 08:49   /   Autor:   /   komentari (0)

Protekli vikend upriličena je dodjela pehara i medalja našim juniorima koji su suvereno osvojili naslov prvaka u 3.NL Središte! I koji će sljedeće sezone, zajedno sa kadetima, natjecati se u kvalitetnijoj 2.NL Središte.

Veliki uspjeh je ovo naše momčadi i njihovog trenera Filipa Škvorca zna li se da su prošle sezone završili na pretposljednjem mjestu te u ukupnom zbroju bili najlošija momčad te ispali iz lige u koju se sad ekspresno vraćaju!

Ali zato ove sezone se dogodila ogromna transformacija ekipe koja je k tome usred sezone ostala bez svog najboljeg strijelca Edina Čauševića, ali i bez njega ekipa je pokazala karakter i kvalitetu i bez ikakve sumnje pokazala i dokazala da su najbolja momčad ove sezone bili u ovoj ligi.

Zaslužuju da ih se i sve spomene pa su tako za ovaj naslov zaslužni:

Tin Radek, Leon Musović, Roko Husta, Ivan Štublin, Jan Frkin, Oliver Bikić, Marko Arežina, Franco Mučnjak, Gabrijel Vlašiček, Fran Pleše, Antony Golenko, Ivan Gluščić, Leonard Kirin, Tin Marković, Luka Marković, Mihael Vlahović, Fran Musović, Matija Runtas, Matej Horvat, Ante Grizelj, Matej Golubić, Roman Otmačić, Vito Kleščić, Jakov Kos, Deni Vitko, Mateo Drpić, Ivo Tunjić, Edin Čaušević i Luka Ašanin

Trener: FILIP ŠKVORC

Sve čestitke i pohvale još jednom cjelokupnoj ekipi i njihovom treneru!