Newsletter prijava

Seniori

SENIORI PRVACI 4.HNL SREDIŠTE – B ZA SEZONU 2021./22! JURICA BRDEK NAJBOLJI STRIJELAC!

Objavljeno: 13. 06. 2022. u 11:17   /   Autor:   /   komentari (0)

30.kolo:

BANOVAC GLINA – SAMOBOR 0:2

Strijelci: Jurica Brdek, Josip Mohač

Pobjedom u Glini, naši seniori su drugu sezonu zaredom postali prvaci lige! Ovaj put u daleko jačoj konkurenciji, sa mnogim oscilacijama, ali na kraju možemo zasluženo slaviti ulazak u viši, i još kvalitetniji, rang natjecanja – 3.HNL SREDIŠTE!

Bilo je tu svega! Od odličnih rezultata, lijepih domaćih i gostujućih pobjeda do vrlo loših igara i teških poraza, kao na “atletskoj stazi” utrkivali smo se sa vrlo dobrom ekipom Save Strmec i neprestano se izmjenivali na vrhu tablice, ali domaći remi Save sa Top Kerestincem nama je omogućilo da u nekoliko kola prije kraja pređemo u “vodstvo” i tu prednost održimo do samog kraja!

Također, golom u Glini, Jurica Brdek je osvojio naslov najboljeg strijelca sa 25 postignutih golova! Čestitamo Jurici na zasluženom naslovu!

Treba čestitati svima igračima, treneru Stjepan Bašiću i njegovom pomoćniku Druškoviću, sportskom direktoru Mariju Makarunu kao i svima onima koji su na bilo koji način sudjelovali u ovom velikom uspjehu! Nepošteno bi bilo spomenuti i sve navijače i našu skupinu FANATIKE, koji su nam svako kolo, pa i kad su malobrojni bili, davali bezrezervnu podršku i zato im se od sveg srca zahvaljujemo!

Sljedeće sezone nas očekuje sudjelovanje u 3.HNL SREDIŠTE koja je reorganizacijom svih HNS natjecanja zapravo prenamjenjena u četvrti rang natjecanja, ali gdje nas očekuju iznimno kvalitetni suparnici i odlične utakmice.

Kada još pridodamo ovom uspjehu ulazak juniora i kadeta u 2.NL Središte, te još lijepih pojedinačnih uspjeha naših ekipa u podmlatku škole, možemo komotno reći kako je ovo bila jedna od najuspješnijih sezona u bliskoj prošlosti.

Spomenimo sve one koji su zaslužni za ovaj veliki klupski uspjeh:

Filip Štefković, Leon Musović, Marko Kelava, Ivan Ibrahimović, Matej Ivkovčić, Zvonimir Guliš, Luka Novoselec, Matija Grgečić, Andrej Gluić, Moran Čerkez, Luka Milas, Dino Dauti, Karlo Severec, Željko Štulec (kapetan), Stipe Vujić, Dino Krajačić, Josip Mohač, Luka Ašanin, Jurica Brdek, Petar Bešlić, Vito Kleščić, Eduard Husinec te one koji su otišli na polusezoni, ali koji su svakako također zaslužni: Edin Čaušević, Matija Tušek, Benito Elez, Marko Bišćan, Filip Bišćan, Stjepan Burić.

TRENER: gosp. STJEPAN BAŠIĆ

KONAČNA LJESTVICA 4.HNL SREDIŠTE – B: